A hivatalosan meghirdetett, 2022. április 28-án 16:30 órakor megtartott megismételt közgyűlésen teljes tisztújítás történt.

A választás előtt Nagy Katalin rövid összefoglalójában rámutatott, hogy a TMKE kezdeti eredményei után az elmúlt évtized a tűzvédelmi tervezésben erős inspirációt jelentett: a komplex látásmód, az új kihívásokra való felkészülés és az egymástól tanulás terén. Kiemelte, hogy ezeket az eredményeket közösen értük el, az, hogy a TMKE egy elismert, szakmailag értékes tagsággal (2012.: 72 tag; 2022.: 96 tag) és fejlődési potenciállal rendelkező, gazdaságilag stabil (2012.: 1.570.811 Ft; 2022.: 3.388.469 Ft.) egyesület az elmúlt 10 év eredménye, amire büszkék lehetünk

A tisztújítás során a jelen levő tagság az Egyesületünk tisztségeire az alábbi tagtársainkat választotta meg:  
Elnök

Veresné Rauscher Judit

Alelnök

Reiner Róbert

Titkár

Szikra Csaba

Pénztáros

Böröczki Zoltán

Elnökségi tag 

Dr. Takács Lajos Gábor

Felügyelő bizottság (3 fő)

Borsos Viktor (elnök)
Lestyán Mária
Csuka Zsolt

Az új tisztségviselők tiszteltettel elfogadták azokat. (A közgyűlésről szóló jegyzőkönyv letölthető.) Az átadás-átvételi folyamatokat, a bírósági változásbejelentést megkezdtük.

Ezt követően a korábbi alelnök Dr. Takács Lajos köszönetet mondott a leköszönö Nagy Katalinnak az Egyesület életében eltöltött 10 év munkájáért, a mára már hagyománnyá vált "egymástól tanulni" konferenciasorozat bevezetéséért és a közösségépítő műhelymunka kialakításáért, kitartásáért. Majd Gyapjas János adta át a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Szakcsoportja nevében hozott ajándékot, a "szomjoltó készüléket" a megfelelő töltettel. A leköszönő Elnök megilletődve fogadta a köszöntést, megköszönte a bizalmat és együttműködést és jó munkát, sok sikert kívánt az új vezetésnek! 

 nk1.jpg   nk2.jpg   nk3.jpg

 Megújulva, új ötletekkel és lelkesedéssel folytatjuk a munkánkat az Egyesület érdekében!

Nagy Katalin ügyvivő elnök és
Veresné Rauscher Judit megválasztott elnök