Immár 5.-ik alkalommal került megrendezésre a Lakitelki Tűzvédelmi Szakmai Napok. A rendezvényt az előző évekhez hasonlóan a Bács- Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tűzmegelőzési Bizottsága és a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara és Tűzvédelmi Szakcsoportja szervezte. Az eseménynek Egyesületünk társszervezője volt.

A konferencia első napján a köszöntő beszédeket követően a hő és füstelvezető rendszerek kerültek középpontba. A kérdést számos szemszögből megközelítve hallhattunk előadásokat. Az előadások aktualitását az is jelezte, hogy a hallgatóság körében parázs viták indultak a szünetben, illetve az esti program során is.Az esti program része volt egy borkóstoló is, amely megalapozta a társaság jó hangulatát.

Második nap a tűzjelző rendszerek köré épültek az előadások. Ezt a témát is igen változatos szemszögből mutatták be az előadók. A résztvevők igen széles körű bemutatást kaptak a tűzjelző rendszerekkel kapcsolatos kérdésekről, problémákról.

A két nap során sok gondolat ébresztő előadással gazdagodott a hallgatóság. Számos, napjainkban aktuális problémára hívták fel az előadók a résztvevők figyelmét. A Mérnök Kamarai tagsággal rendelkező résztvevők a konferencián történő részvételükkel eleget tettek az éves szakmai továbbképzési kötelezettségüknek is, melyről az igazolást a helyszínen átvehették. A rendezvény ismét jó alkalmat teremtett mindenki számára, hogy a rég nem látott ismerősökkel találkozhasson!

Reméljük, hogy minden résztvevő jól érezte magát és szakmailag ismét gazdagodott!

 

TMKE sajtó csoport